Connexion
Pas encore inscrit ? Inscrivez-vous maintenant

Stage Social Media Marketing (HBO)

Job description

In deze zelfstandige meewerk- of afstudeerstage houd je je bezig met alle aspecten van social media marketing voor onze succesvolle winkelformules Kruidvat en Trekpleister. Denk hierbij aan het monitoren en plaatsen van content op onze Facebook-pagina's, maar ook het begeleiden van marketingcampagnes en meten van resultaten op het gebied van social media marketing. Oktober 2011 is Kruidvat gestart met een Facebook-pagina en webcare via Twitter. Het online marketingteam, waarvan social media een onderdeel is, werkt met veel passie aan de verdere verbetering van (de vindbaarheid van) onze online winkels, nieuwsbrieven en Facebook-pagina's. Tijdens je stage maak je actief deel uit van het team E-commerce en help je bij het zo efficiënt mogelijk inzetten van het social media-kanaal, waarbij enige creativiteit wordt gevraagd. De hoge mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid dragen bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling. En ook worden eigen initiatieven aangemoedigd. Tijdens de stage bestaan je werkzaamheden uit: * aanpassen van de inhoud van de Facebook-pagina's van Kruidvat en Trekpleister; * monitoren van klantreacties en webcare (in nauwe samenwerking met ons Service Center); * opvolgen, analyseren en evalueren van social media-marketingcampagnes; * briefen van de designers en bureaus voor wat betreft (grafische) uitingen; * schrijven van teksten voor de Facebook-pagina's. Deze stage is voor 5 dagen per week, voor minimaal 5 maanden. De start is, in overleg, op elk moment mogelijk.

Functie eisen

* 3e of 4e jaars hbo-student, richting Communicatie, Marketing, Commerciële Economie of vergelijkbaar. * Enige stage- of werkervaring in een dynamische en commerciële omgeving. * Communicatief vaardig. * Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. * Ervaring met Photoshop is een pre. * Proactief, initiatiefrijk, zelfstandig, groot inlevingsvermogen en enthousiast. * Enige affiniteit met retail is gewenst. * Fulltime beschikbaar voor minimaal 5 maanden.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een uitdagende en interessante fulltime stage in een krachtige internationale onderneming. In een dynamisch bedrijf met een no-nonsense mentaliteit, waar zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, teamwork en een goede sfeer belangrijke uitgangspunten zijn. En waar ambitieuze professionals die kansen benutten, beslissingen durven te nemen en zich thuis voelen in een informele en resultaatgerichte organisatie, kunnen rekenen op uitstekende toekomstperspectieven. Een goede stagevergoeding spreekt voor zich.

Lieu

Renswoude

Personne à contacter

Let op: Dit is een demonstratiewebsite van OTYS Recruiting Technology. Dit is een fictieve vacature. Het heeft geen zin om op deze vacature te solliciteren.
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Mot de passe oublié
Alertes email
Créez une alerte email et recevez les nouvelles offres d'emploi par email ou SMS.
Contact

Top Talenten B.V.
Landjuweel 52-54
3905 PH Veenendaal
Les Pays-Bas

+31 (0)318 584 900
info@toptalenten.com

© 2021 Democlient Daley van Dommelen|Disclaimer|Sitemap|